O nas

THE ESSENCE OF NATURE

ŽOGARIJA

Žogarija je mednarodni projekt, ki že 13. leto uteleša eno naših najpomembnejših prepričanj – da nogomet in šport na splošno lahko izboljšata kakovost življenja mladih, jim vcepi vrednote kot so solidarnost, poštenost, odgovornost in spodbudi spremembe med njimi samimi, v šoli, enako tudi v lokalnih skupnostih in širše.

Aktivni smo na področju 9 držav: Slovenija, Italija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška, BiH, Srbija, Makedonija in Črna Gora, kjer z organizacijo prireditev želimo sporočilo Žogarije predati predvsem osnovnošolskim in vrtčevskim otrokom.
ŽE 13 LET

MEDIA ŠPORT, skupaj z MIZŠ , RTV SLO in NZS, že trinajsto leto  organizira športno družabno prireditev ŽOGARIJA. Osnovni namen prireditve je druženje in zabava otrok, učenje, spoznavanje vrstnikov iz mest lastne države in tudi tujine, saj želimo, da predstavlja moto: FAIR PLAY – SODELUJEM in  TUDI  TEKMUJEM, rdečo nit dogodkov!FIZIČNE IN MENTALNE AKTIVNOSTI

Otrokom v starosti od 7 do 14 let omogočamo, da na posebej ograjenem igrišču pokažejo svoje veščine v nogometni igri 3 na 3, se preskusijo v spretnostnih igrah, razgibajo možgane v kvizu znanja, sodelujejo v ustvarjalno-likovnih delavnicah, pripravi zdravega obroka, se predstavijo kot pevci, glasbeniki, plesalci in navijači. Nikakor pa ne pozabimo na njihove spremljevalce oz. predstavnike šol, ki se pomerijo v zabavni igri ‘Tudi Vi profesor’.
Na vsaki prireditvi so aktivno udeleženi tudi vrtci, saj vzporedno poteka tudi MINI ŽOGARIJA.


Proactively envisioned multimedia based expertise.


Credibly innovate granular internal or organic sources.


DRUGE DEJAVNOSTI

Poleg Žogarije pa so dejavnosti MEDIA ŠPORT-a še naslednje


ORGANIZACIJA PRIREDITVE IN PRODUKCIJA

Organizacija prireditve in produkcija televizijske oddaje ŠPORT in ŠPAS – DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ, – 11. leto,ODDAJA MULČKI

Produkcija televizijske oddaje MULČKI, 8. letoprojekt YSDA

Partnerstvo v evropskem projektu YSDA, 2. letoPROJEKT BALERIJA

Nosilni partner in koordinator evropskega projekta Baleria, 1. leto