hofer-1280x853.jpg

ŽOGARIJO omogoča HOFER

30 maja, 2021

V letošnjem letu se nam je pridružila tudi trgovska veriga Hofer.

Začetki HOFERjeve zgodbe o uspehu segajo v leto 1913, ko je družina Albrecht v nemškem Essnu odprla trgovino z živili. Podjetje ALDI (Albrecht Diskont) je raslo hitro, saj so bila pričakovanja kupcev že vse od začetka ključno merilo za odločitve vodstva. Leta 1948 sta brata pričela s širjenjem podjetja in tako je bilo leta 1960 v Nemčiji odprtih že 300 trgovin.

Podjetje je med širjenjem leta 1967 v Avstriji prevzelo obstoječo verigo trgovin Helmuta Hoferja. Zaradi prepoznavnosti imena so trgovine sicer prevzele ALDIjev uspešen poslovni koncept, a obdržale svoje uveljavljeno ime. V Avstriji in Sloveniji tako še vedno kupujemo v trgovinah HOFER.

Leta 2005 je težko pričakovani trgovec prve trgovine odprl tudi v Sloveniji. Na slovenskem trgu inovativen poslovni model so kupci dobro sprejeli, zato je bilo leta 2007 v Sloveniji že 30 trgovin, leto za tem pa je podjetje v Lukovici odprlo tudi svoj upravno-logistični center. Danes je v Sloveniji že več kot 80 HOFERjevih trgovin. Kljub desetletjem uspehov in širitve pa osnovna filozofija ostaja enaka – ponujati izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni.

Več o njih si lahko preberete tukaj.

Mi se že veselimo sodelovanja s HOFERjem na naših dogodkih in upamo, če bo le mogoče da nekaj dogodkov izpeljemo že v prihajajočem mesecu Juniju. O vsem tem pa vas bomo seveda obveščali na naši spletni strani in družabnih omrežjih.

Ekipa ŽOGARIJAE⚽️