DSC_3007-min-1280x853.jpg

Veliki finale Žogarije Slovenija se bliža – pridružite se nam v Postojni!

11 junija, 2024

Zaključek tekmovanja Žogarija 2024 se bo odvil v Postojni, na ploščadi pri hotelu Kras, v četrtek, 13. junija. Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj z nami proslavite finale letošnje Žogarije Slovenija. Zbor udeležencev je ob 9.00, uradni začetek dogodka pa ob 9.30.

Pridite in bodite del tega spektakularnega športnega dogodka, ki združuje športne navdušence vseh starosti. Vaše navijanje bo zagotovo prispevalo k izjemni atmosferi in naredilo dogodek še bolj poseben. Ne zamudite priložnosti, da podprete mlade in skupaj z nami ustvarite dan, poln zabave, športa in skupnosti.

Na voljo bodo tudi slastni prigrizki in osvežilne pijače, da bo vaš dan še slajši. Ne zamudite zabavnih aktivnosti in nagradnih iger, ki bodo potekale skozi cel dan.

Toplo vabljeni – skupaj bomo naredili ta dan nepozaben!

Ne zamudite tudi sedmega kroga nagradne igre Otroški!

Nagradna igra Otroški zaklad je že v polnem teku. Sedmi namig za odkrivanje zakladov je objavljen! Obiščite povezavo, glasujte in sledite namigom za priložnost osvojitve privlačnih nagrad. Sodelujte in morda boste prav vi razkrili naslednji namig, ki vodi do skritega zaklada.