Natecaj-min-1024x568-1.png

Natečaj Pismo Srca – Kot Sonček Sveta

24 aprila, 2024

Ste ljubitelji pisemske umetnosti in želite svoje čustva deliti na edinstven način?
Pridružite se natečaju “Pismo Srca – Kot Sonček Sveta“, ki poteka vse do konca jeseni. Izkažite svojo ustvarjalnost in izrazite svoja čustva, upanje ter ljubezen skozi pisemska sporočila, ki jih lahko pošljete starostnikom, družinam, slovenskim društvom ali rojakom po svetu.

Natečaj vabi posameznike, družine, vzgojno-izobraževalne ustanove, klube, društva in podjetja, da sodelujejo v tej dobrodelni akciji. Pisma naj bodo izdelana iz recikliranega ali kateregakoli drugega papirja, umetniško dovršena in poslana v obliki fotografije na naslov info@pismosrca.si. Glavni kriteriji za ocenjevanje vključujejo izvirnost, jezikovno izraznost, estetsko vrednost in skrb za podrobnosti.

Za najuspešnejše udeležence so pripravljene privlačne nagrade, med drugim delavnice izdelave pisma in ogledi logističnih centrov, ter praktične nagrade kot so koledarji in kompleti pisem. Najlepša pisma bodo razstavljena in vključena v prodajni program Pošte Slovenije.

Dodatno, natečaj spodbuja zbiranje odpadnega papirja, s čimer prispevate k trajnostnemu ravnanju z viri in zmanjševanju odpadkov. Vse informacije o prijavah in sodelovanju najdete na www.pismosrca.si/natecaj.

Ne zamudite priložnosti, da svoje pismo naredite kot sonček sveta, ki bo polepšal dan vsakomur, ki ga prejme, in obenem prispeval k boljšemu svetu.