Screenshot_7-min-1-1280x720.jpg

Izjemna, nenavadna, odprta Žogarija v Medvodah

16 junija, 2023

V sklopu 6. festivala Medvode v gibanju je v soboto, 3. junija, potekala tudi Žogarija, ki se je odvijala na prireditvenem prostoru ob tržnici Medvode. Tokratna prireditev je bila posebna, nenavadna, odprta in prešerno razpoložena.
Sodelovanje smo omogočili prav vsem, od družin, vrtcev, šol, domovom starejših, društvom, skupinam otrok in tudi posameznikom.
Žogarija je združila široko paleto udeležencev, saj smo omogočili sodelovanje prav vsem, od navdušenih družin, radovednih malčkov iz vrtcev, energičnih šolarjev, pa vse do modrih glav iz domov starejših, navdušenih društev, razigranih skupin otrok in strastnih posameznikov. Dogodek je trajal tri ure, a čas je hitro mineval, saj je bilo prizorišče ves čas zasedeno z aktivnostmi, od nogometa tri na tri, spretnostnih in štafetnih iger, kviza znanja o Medvodah, plesa, pevskih nastopov pa do balinanje za starejše, kolesarski poligon itd.
Izvedba celotnega dogodka je bila naravnost izjemna, organizacija pa brezhibna. Moramo poudariti izjemno udeležbo in navdušenje vseh prisotnih. Posebno zahvalo izrekamo Osnovni šoli Preska in profesorici Andreji Geiger ter njenim učencem za izjemno številčno udeležbo in angažiran prispevek, ki so ga prispevali od začetka do konca prireditve. Brez njihovega sodelovanja ne bi bila ta prireditev tako uspešna in polna življenja.
Zdaj že nestrpno čakamo na ponovno snidenje, ki ga načrtujemo za 1. junij 2024. Prepričani smo, da se bomo takrat ponovno zbrali, še bolj zagnani in pripravljeni na novo nepozabno doživetje.

Sodelujoči

Osnovna šola Preska: Zala Milač, Mark Brizani, Olivija Obersnel, Tadej Fröhlich, Taras Fröhlich, Tristan Martin Pintar, Klara Peterlin, Jan Tehovnik, Svit Bizant, Ema Petač, Teo Pandža, Lia Grmovšek, Nika Meznarič, Nik Kolander Kocjančič, Bor Benjamin Pintar, Andreja Geiger.

Screenshot_5-min
Screenshot_6-min
Screenshot_4-min
Screenshot_3-min
Screenshot_2-min
Screenshot_1-min
Screenshot_12-min
Screenshot_11-min
Screenshot_10-min
Screenshot_9-min
Screenshot_8-min
Screenshot_7-min