MSN_1725-min-1280x852.jpg

Novi dogodki, nove dogodivscine

14 maja, 2023

Pa smo končno začeli! Odprtje 18. sezone v torek v Krškem je bilo enkratno in nepozabno, prav tako pa je bilo tudi včeraj 11. maj v Novem mestu, ker smo izpeljali drugi dogodek. Dobili smo tudi že prve dve šoli, ki sta se uvrstila v naslednji krog tekmovanja.
Danes potujemo na obalo, natančneje v Koper, kjer bomo lovili sončne žarke in gostovali pri Osnovni šoli Koper. Z nami bodo šole iz obalne regije, kot tudi nekateri skriti gostje zato le pohiti na obalo, začnemo že ob 9.00!
V prihodnjem tedu sta pred nami še dva dogodka. Prvi nas čaka že v torek, ko se bo naša oranžna karavana napotila proti Celovcu, kjer bo dogodek potekal na trgu Marije Terezije. V četrtek, 18. maja, pa bo dogodek potekal v Idriji pri Osnovni šoli Idrija. Pridruži se nam tudi ti, kajti dobre volje in zabave ne bo manjkalo.

Naj goool

Tudi letošnje leto smo pripravili nekaj imenitnih iger z odličnimi nagradami za vse Žogarijine navdušence!
Tako kot v preteklem letu boste lahko tudi letos glasovali za Naj goool Žogarije, z malo sreče dobili lepe nagrade, kar je pa še najbolj pomembno, pa je, da boste prav vi tisti, ki boste odločili, kateri gol si zasluži ta laskavi naslov.
Več o nagradni igri boste lahko kmalu izvedeli na tej povezavi.