ZogarijaFEST-1280x666.png

Otroški bazar – Žogarija FEST

6 septembra, 2022

Juheej, samo še nekaj dni nas loči do prvega dogodka Žogarije v novem šolskem letu!
Od 9. do 11. septembra bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal največji in najbolj obiskan sejem za družine v Sloveniji – OTROŠKI BAZAR.
S strani organizatorja smo bili povabljeni tudi mi in za to priložnost smo Žogarijo izjemoma preimenovali v ŽOGARIJA FEST.
Vse tri dni želimo vsem mladim od 4. do 11. leta pričarati radosti druženja, ustvarjanje, zabave ter igre z žogo.
Pripravili smo ustvarjalni kotiček z motom, MOST PRIJATELJSTVA, igre nogometa 3 na 3 za dečke in deklice, spretnostne in štafetne igre, kviz znanja, poigravanje z žogo v zraku, mogoče pa bo tudi zapeti ali zaplesati. Z nami bodo tudi znani slovenski nogometaši, trenerji ter nogometni delavci.
V sklopu Otroškega bazarja pa boste lahko uživali tudi v nastopih Mačka Murija, Sama Sebastiana, Tonija Mežana in Ribiča Pepeja.


Vabimo vse nogometne klube, osnovne šole, vrtce ter posamezne ekipe, da se nam pridružite, se predstavite, igrate in zabavate. Ob pravočasni prijavi vam omogočamo brezplačen vstop.
Prijave pošljite na info@zogarija.si – potrebni podatki: ima kluba, šola ali vrtca, termin prihoda, podatki koordinator, število udeležencev ter starost udeležencev.
Dogodka se lahko udeležite 9., 10., in 11. septembra v času od 10h do 18h, število sodelujočih je omejeno.

Vljudno vabljeni!